Heidi Aabrekk ble årets gründerkvinne Vestlandet 2014

Gründer Heidi Aabrekk vant prisen som årets gründerkvinne 2014 for Vestlandet. Prisen ble utdelt på Gründerdagen i Førde den 21.oktober. De andre finalistene var Berta Lende Røed fra Bryne som har utviklet FuelBox og Therese Wigstrand fra Voss som drifter selskapet Tiljamid.

Heidi Aabrekk er gründer av inkubatorbedriften Intempo og har utviklet et pedagogisk materiell som skal forebygge lese- og skrivevansker.

Målgruppa er små barn i alderen 0-3 år der BRAVO-leken gjennom sanseopplevinger, bokstaver, ord og aktiviteter skal stimulere språk og motorikk hos barn.  Heidi er utdannet pedagog og har kombinert kunnskap innen hjerneforskning og pedagogikk.

BRAVO-leken er ment å være et supplement til samlingsstunder i barnehager, men familier kan også ha glede av leken. BRAVO leken lanseres nå også i Danmark.

Som vinner av årets gründerkvinne 2014 Vestlandet mottar Heidi Aabrekk kr. 50 000,-. Hun vil også gå videre til den nasjonale finalen i Oslo den 18.november. Her vil hun møte 5 andre regionale finalister.

Vi i Kunnskapsparken gratulerer Heidi Aabrekk med en velfortjent pris!