Bli med på Fjellpitch og vinn rådgjeving, kontorplass og 20.000 kroner!

Fjellpitch - Vinn premie verdt 57 000 kroner

Vil du bli gründer i Sogndal? Få med deg dette arrangementet under Fjellsportfestivalen.

Fredag 22. februar er gründerar og idéspirar frå heile landet invitert til frukost på FUS (Campus Sogndal), med innslag frå etablerte gründerar og ein pitchekonkurranse der du kan delta. Vi i Kunnskapsparken Sogn og Fjordane og Sogn Næring ønskjer å møte deg og høyre din geniale forretningsidé.

Forbered ein god framstilling av forretningsideen din og presenter han for oss med entusiasme og overtyding. Kanskje akkurat din idé når opp og gjer at du stikk av med premien?

Send søknad innan 14. februar for å få delta (link). NB! Maks 15 plassar.

Pris: 550 kr. (Alle som deltek får festivalpass, kontorplass under festivalen, rettleiing i forkant av konkurransen og ein gåvepakke med lokale produkt).

Gir fruktbare resultat

Det har vore arrangert pitchekonkurranse under Fjellsportfestivalen tidlegare, med stort hell. Vinnaren, Sognefjord Kaffibrenneri, er i dag godt etablert i Sogndal.

– Dette er ei unik moglegheit for deg som går rundt med ein idé. Vi gjer dette igjen fordi vi ser kor fruktbart eit slikt arrangement er, både for gründerar og for regionen vår. Vi ønskjer å legge til rette for meir innovasjon og verdiskaping, og trur mykje ligg i å hjelpe gode idear på rett veg, seier Hilde Grinde i Kunnskapsparken Sogn og Fjordane.

Grinde er forretningsutviklar og har hjulpet mange gründerar til å komme seg vidare. Ho veit kva ho skal sjå etter:

– Det er ideen med størst potensial som kjem gjennom nålauget. Då ser vi både på personlegdom og gjennomføringsevne, i tillegg til idé og ikkje minst vekstpotensial, legg Grinde til.

Premie verdt 57.000 kroner!

Premien er ein rådgjevingspakke på 20 timar, kontorplass på FUS i 3 månadar og 20.000 kroner! I tillegg får du festivalpass, helgepass i Sogndal Skisenter Hodlekve og sesongkort hjå Sogndal Fotball. Dette er ein unik moglegheit for deg som vil utvikle noko i Sogndal.

Vinnaren vert annonsert på Fjellsportkveld (fredag kl. 21.00-22.00).

Tid og stad: FUS, Campus Sogndal kl. 07.30-10:30, fredag 22. februar.